RSS

Hantaran Pertunangan & Mini Pelamin Syuhada

20 Feb

Untuk majlis pertunangan Syu, saya telah menyediakan 7 dulang hantaran dan mini pelamin… Hantaran bertemakan warna merah jambu menghasilkan gubahan yang sangat ‘sweet’…..

bekas cincin

bekas cincin

persalinan nikah

persalinan nikah

cookies

cookies

bekas coklat

coklat

bekas buah

bekas buah

bekas kek

ada 1 lagi hantaran yang takde kat sini… SIRIH… will be uploaded later bila dah dapat gambar from Syu… tak sempat nak ambik gambar, siap buat je terus diorang ambik….

and now is the mini pelamin… simple but nice and sweet!

 

Thank You to Syu, her mom and SIL Nyny….!

To those yang nak tahu lebih lanjut berkenaan hantaran dan mini pelamin, just leave a comment, or sms/call me at 019-3419702….

Hanani

BannerFans.com

BannerFans.com

About these ads
 
54 Comments

Posted by on February 20, 2010 in hantaran, Pelamin, wedding, wedding planner

 

Tags: , , , , ,

54 responses to “Hantaran Pertunangan & Mini Pelamin Syuhada

  1. zaidelinda zainal

    March 6, 2010 at 12:11 pm

    assalamualaikum

    saya akan bertunang bulan april ni
    saya nak tau berapa bajet untuk package pertunangan
    n ape yg termasuk dalam package tersebut

    tq..

    LINDA
    0133349112

     
  2. Sunny

    March 10, 2010 at 6:02 pm

    Hi,
    In events of looking for av equipment,projection system.Do not hesitate to give me a call.012-497 22989.

     
  3. Sunny

    March 10, 2010 at 6:03 pm

    jassvisual.webs.com

     
  4. nisa

    April 12, 2010 at 8:49 am

    i juz nk taw bpe budget untuk mini pelamin ni..
    tq..

     
  5. nurul

    April 25, 2010 at 3:33 pm

    nak tnya ada branch kat kuantan x????
    berminat lah…..

     
  6. awien

    June 25, 2010 at 7:37 am

    hye sis..boleh bg i no fon x?
    i nk tny psl pelamin ats tu..tq..

    awien 0122785997

     
  7. aRm

    June 25, 2010 at 10:37 am

    hello, saya nak tahu berapa budget untuk package pertunangan tu sekali dengan mini pelamin. call/sms me 0173182077

     
  8. fariza

    July 8, 2010 at 7:17 am

    Hi..

    may i know how much the budget? pls sms me at 019-3903559

     
  9. Faeezah

    August 17, 2010 at 5:56 am

    salam,

    boleh saya tahu berapa harga bagi mini pelamin ini. Tq.

     
  10. mr.arel

    September 11, 2010 at 2:51 pm

    salam,

    saya menyediakan perkhidmatan JuruFoto Perkahwinan @ Malaysia

    http://www.aummchak.com | http://blog.aummchak.com

    tq hehehe

     
  11. zurina

    September 15, 2010 at 5:00 am

    Saya nak adakan majlis pertunangan anak perempuan bulan depan (oct 10)
    Boleh terangkan dgn lebih terpeinci mengenai paket mini pelamin dan dulang hantaran tu.
    Berapa bajet kalau macam syu tu, atau ada pekej lain yg simple tapi cantik.

    harap dapat maklum balas dari nani ye..

     
  12. siti wardatun najihah bt md derus

    September 15, 2010 at 9:02 am

    salam,

    buleh saya dapat kan harga untuk mini pelamin….,

    dan sya juga nak tahu lokasi hannan galaery nie dimana ye, di area shah alam ade ker?

     
  13. Izz

    September 19, 2010 at 3:27 am

    Terima kasih sebab upload gambar di atas. Cantik2 semuanye. Saya minta copy untuk masuk dalam assignment saya ye.

     
  14. nurul

    September 20, 2010 at 3:09 am

    sy nk btunang bln 1 thn dpn…sy nk tau pakej2 yg ada boleh???

     
  15. aiin

    September 20, 2010 at 4:42 am

    hi..sya akn bertunag bln 12 ni..nk tau bape package
    pertunangan ni n mini pelamin skali..ada branch x kt kl??

     
  16. shasha

    September 25, 2010 at 5:49 am

    sya nk tau bpe mini pelamin 2?sy nk ber2nang bln 10 ni…

     
  17. pn siti

    September 28, 2010 at 4:49 am

    salam…

    sy berminat nak tahu psl harga mini pelamin syu nie..and brapa upah utk 1 hantaran or u ada harga pakej utk hantaran? if sy nak tempah utk adek saya bertunang…deco hantaran atas u semua ke or sy kena bawa semua brg2 deco mcm bunga, reben etc and u just gubah? boleh xplain tak? harap u leh email sy for xplanation yer…tq

     
  18. zuera

    September 30, 2010 at 8:25 am

    salam..i nk tye brp budget tuk pkej mini pelamin 2..cntik sgt..i nk bertunang nov ni…

     
  19. fie

    October 5, 2010 at 11:05 am

    sy nak tau pajek tunang..dan caj pelamin sahaja..plz send to my email
    tq

     
  20. Mamat

    October 18, 2010 at 5:58 am

    Berapa kos pelamin nie….serious

     
  21. ana Has

    October 18, 2010 at 6:27 am

    saya nk tahu bdget mini pelamin. colour tema ape yg da??

     
  22. fazora kefly

    October 27, 2010 at 2:19 am

    plz upload ag pic2 terbaik k…kite suke

     
  23. yana

    October 31, 2010 at 7:29 am

    salam..saya nk tau harge tok pakej bertunang include mini pelamin..email saye yea..

     
  24. Diha

    November 20, 2010 at 2:56 pm

    assalamualaikum..
    saya nk tahu lbih lanjut mgenai hantaran & mini pelamin ini…
    brapa harga2 trsebut.. plz email me. Tq

     
  25. atiqah

    November 29, 2010 at 11:19 am

    bape rm bagi pelamin seperti ini?

     
  26. usin

    December 4, 2010 at 8:06 am

    boleh sy tawu camne nk tempah brg2 hantaran tunang tu… sms me 0163418224

     
  27. usin

    December 4, 2010 at 8:07 am

    boleh saya tahu camne nk tempah brg2 hantaran tunang tu… sms me 0163418224

     
  28. linda

    December 10, 2010 at 3:47 am

    sya nk taw brape budget utk mini pelamin…nk yg simple n cantek…

     
  29. syima

    December 29, 2010 at 2:07 pm

    baper harge tuk mini pelamin dengan 12 set hantaran yer?

     
  30. diela

    January 6, 2011 at 7:06 am

    salam..
    sy nak tnye..
    sy diela sr sbn..sy akn ber2nang bln 12 nih..sy nak tyne pakej ber2nang..
    theme of engegemnt is pink..
    plz send by email k..
    thanks

     
  31. tiara

    January 10, 2011 at 8:55 am

    aslkm, bley tnya how much it cost for mini pelamin tuk pertunagan cm syuhada pnya?

     
  32. anyss

    January 23, 2011 at 5:20 am

    blh email kan saya harga pelamin mcm ni…?

     
  33. chika

    January 26, 2011 at 1:18 am

    nk tanye budget for majlis tunang yg u offer ley…pls reply 2 my email~~

     
  34. eyla

    February 2, 2011 at 3:07 am

    sweet sgt mini pelamin nie.color pon kne..mmg sweet2 sgt la.nk tau info tntg mini pelamin..reply to my email ya.tq

     
  35. wanur

    February 5, 2011 at 9:23 pm

    salam..bleh emailkn quotation utk pelamin kat atas..n pakej2 yg ade..thanks..

     
  36. wanur

    February 5, 2011 at 9:24 pm

    salam..bleh emailkn quotation utk pelamin kat atas di shy_turtlez@yahoo.com n pakej2 yg ade..thanks..

     
  37. diela

    February 14, 2011 at 3:46 am

    salam..
    sy diela..
    sy akn bertunang pd 18.12.2011
    sy ingin tau lah akk leh ke wat nakeup,baju,aksesori n mini pelamin tk pertunangan..
    sy nak color pink+silver..no sy 019.3927309

     
  38. ida

    February 17, 2011 at 5:52 am

    assalamualaikum..nk tau bape package
    pertunangan ni dan brpe harga setiap satu jubahan hantaran..
    ada branch x kt terengganu x??

     
  39. nurzaini binti abdul wahab

    February 20, 2011 at 4:52 am

    sya nk tnye,bape kos untuk mini pelamin + hantaran? kalu boleh kol sy secepat mungkin sb sy nk bertunang bln 5 nie..

     
  40. wawa

    February 26, 2011 at 3:40 pm

    brape harge pakej pertunangan?

     
  41. rihanna

    March 22, 2011 at 4:54 am

    nak tau braper harga utk pelamin shj??? reply me ASAP..

     
  42. Hana Mohamad

    June 22, 2011 at 1:49 pm

    cantik mini pelamin tu :)

     
  43. cik bee

    July 6, 2011 at 5:06 am

    boleh hantar quotation bg pelamin n hantaran seperti diatas (pink n putih). tarikh pertunangan saya 03/09/2011… terima kasih.

     
  44. asharina

    September 22, 2011 at 3:27 am

    bpe bajet tunang nie..
    sbb x lme lgy asha nk tunang ..
    please pm me email loveacha29@yahoo.com

     
  45. ahmad kamal

    November 16, 2011 at 4:46 am

    berapa harga package pertunangan
    n ape yg termasuk dalam package tersebut?

    kamal
    017-6192425

     
  46. mia

    December 25, 2011 at 4:37 am

    assalamualaikum…akak…tumpang tnye…bape bajet sume2 nyh???pelamin, hntaran…mkn2…baju?yg akak punye la…ngh survey nyh..tengs…mia 0145466754…nyh utk pertunangan kan?

     
  47. adilla

    December 30, 2011 at 6:02 am

    salam….blh x sy nak tau brape harga untk pelamin yg mcm nie

     
  48. aliamaddesa

    January 13, 2012 at 4:03 pm

    hye, saya alia.. saya nk quotation for this pelamin pertunangan,
    email me ” alianamd88@gmail.com

    asap :) tq

     
  49. erna

    January 14, 2012 at 7:04 am

    dimana butik anda..plez email me..tq

     
  50. erna

    January 14, 2012 at 7:05 am

     
  51. tiey hayati ..

    January 30, 2012 at 4:10 am

    nk servay utk mbe .. ley tw x bpe bajet pling murah utk gubahan hantaran ??? cll 0177003995 …

     
  52. Jenna Jehan

    February 19, 2012 at 10:19 am

    Asalamualaikum..

    sy merancng utk mngadakn mjlis pertnangan
    blh sy thu hrga package mini pelamin n hntran utk prtunangan

     
  53. Izwan Abd Kahar

    February 23, 2012 at 5:00 am

    bole beri harga pakage yang ada seperti diatas? hantaran + Mini Pelamin .. TQ

    Email : wackwicky89@gmail.com / kaerul_izwan@yahoo.com
    Hp : 0176208792 (Izwan)

     
  54. kaesya

    March 5, 2012 at 6:11 pm

    Harga bg Pakej pelamin+mekap+baju..berape ye

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: