RSS

pengantin cantik berseri……

27 Jan

Setiap bakal pengantin pasti inginkan kulit muka yang licin, tiada jerawat dan jeragat serta masalah-masalah lain. Kalau ada, memang ia mendatangkan kerisauan dan mulalah memikirkan produk-produk yang ingin dipakai bg menghilangkan masalah tersebut..  ada yang sanggup menghabiskan beribu-ribu ringgit untuk kelihatan cantik, beli bermacam-macam produk, pegi salun dan macam-macam lagi….

Tetapi ada jugak yang kurang mengambil kesah…. “takpe… nnt aku suruhla mak andam tu mekapkan cantik2, hilangla jerawat-jerawat ni sume…” Bila si suami tgk time sanding tu… ” issshhhh, cantiknye bini aku ni…”, sudah habis majlis, buang sume mekap2 tu, mesti terdetik kat hati suami… “kan bagus kalo muka dia ni licin takde jerawat macam masa mekap tadi…”

kalo bole biarlah kulit muka kita mmg takde masalah, tak perlulah mekap tebal2 taknak bagi orang nampak yang tak elok tu….. bila terlalu byk pakai mekap ni pon tak elok jugak, kulit muka makin sensitif….

bagi sesiapa yang mempunyai masalah kulit muka tu, terutamanya bakal-bakal pengantin, saya cadangkan anda cubalah produk ni, iaitu sabun amoorea… mungkin ramai yang pernah dengar tapi belum cuba, ada jugak yang belum pernah dengar…..

 

AMOOREA Beauty Bar adalah sabun tulen dan 100% semulajadi , selamat dan efektif , 100% di import dari Europe yang berfungsi sebagai ” cleansing” , “toner” dan “moisturiser” untuk menjadikan kulit lebih lembut dan muda. Kaya dengan kombinasi Microalgae ( Hm-a) , ” Heilmoor Clay” , Tumbuhan Licorice dan Ekstraks Tea Tree Leaf..

amat sesuai bagi yang menghidapi masalah-masalah berikut:

  • Menghadapi Masalah Jerawat
  • Ingin Mengurangkan Bintik Hitam
  • Merawat Jeragat
  • Kulit Kering atau Berminyak
  • Ingin Mengecilkan Liang-liang Pori di Muka
  • Ingin Menghilangkan Eye Bag
  • Ingin Menjadikan Kulit Muka Halus , Tona Sekata dan Cerah
  • Merawat Penyakit Kulit seperti Ekzema

Amoorea bukan setakat untuk kulit muka, malah ia merupakan penyelesaian kepada setiap masalah kulit badan, juga untuk rambut….

Kebaikan amoorea:

  • Mengecilkan liang-liang pori
  • Mengawal ‘ blackhead’ dan ‘whitehead’
  • Mengawal keseimbangan pH kulit
  • Mengawal masalah jerawat dan kulit sensitive
  • Mengurangkan kesan parut pada kulit
  • Mengurangkan garis-garis halus dan kedutan pada wajah
  • Mengurangkan pigmentasi dan mengawal masalah jeragat
  • Membantu mengawal masalah penyakit kulit, eczema , psoriasis , stretcmark , kesan selulit dan sebagainya
  • Kulit kelihatan satu tona lebih cerah kerana proses ‘exfoliation’
  • Kulit kelihatan kemerah-merahan secara semulajadi dan berseri-seri
  • Sangat sesuai dan selamat digunakan kepada bayi dan kanak-kanak
  • Mengurangkan noda-noda hitam dan sel-sel mati pada sekeliling leher , celah ketiak dan ‘bikini line’
  • Bagus untuk mengekalkan keseimbangan minyak pada kulit kepala
  • Melembut dan menyihatkan rambut
  • Saya memang menggalakkan sesiapa yang mempunyai masalah kulit mencuba produk ini kerana kesannya dapat dilihat dalam masa seminggu.. of course bukannya terus licin macam kulit telur, tetapi sedikit demi sedikit, dlm masa seminggu sudah dapat tgk kesannya apa lagi dlm sebulan????…

    untuk mengetahui cara penggunaan dan harganya sila klik http://greatamoorea.blogspot.com

    OR call/ sms saya terus 019-3419702😉

    Hanani,

    HANNAN GALLERY

     

     

    Tags: , ,

    Leave a Reply

    Fill in your details below or click an icon to log in:

    WordPress.com Logo

    You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

    Twitter picture

    You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

    Facebook photo

    You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

    Google+ photo

    You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

    Connecting to %s

     
    %d bloggers like this: