RSS

Monthly Archives: February 2010

Hantaran Pertunangan & Mini Pelamin Syuhada

Untuk majlis pertunangan Syu, saya telah menyediakan 7 dulang hantaran dan mini pelamin… Hantaran bertemakan warna merah jambu menghasilkan gubahan yang sangat ‘sweet’…..

bekas cincin

bekas cincin

persalinan nikah

persalinan nikah

cookies

cookies

bekas coklat

coklat

bekas buah

bekas buah

bekas kek

ada 1 lagi hantaran yang takde kat sini… SIRIH… will be uploaded later bila dah dapat gambar from Syu… tak sempat nak ambik gambar, siap buat je terus diorang ambik….

and now is the mini pelamin… simple but nice and sweet!

 

Thank You to Syu, her mom and SIL Nyny….!

To those yang nak tahu lebih lanjut berkenaan hantaran dan mini pelamin, just leave a comment, or sms/call me at 019-3419702….

Hanani

BannerFans.com

BannerFans.com

Advertisements
 
54 Comments

Posted by on February 20, 2010 in hantaran, Pelamin, wedding, wedding planner

 

Tags: , , , , ,

in progress…

i’m now doing hantaran for Syu from Sering Ukay for her engangement that will be held this coming 15 Feb… baru start buat hari ahad lepas… lot more to do…. and i will also akan buatkan mini pelamin for her.. Since her color theme is pink, i’m sure it will be a nice and sweet pelamin…. kalo u all perasan, during engangement ramai yang pilih pink as their theme colour.. be it hantaran, pelamin or baju……

here are some of the parts of the hantaran yang tgh digubah…..

 

InsyaAllah, will upload all bila dah siap semua!!!!~ 😉

BannerFans.com

BannerFans.com

 

Tags: , , , ,

Hantaran Hazly to Eina…

In previous post,   i ada upoadkan hantaran from Eina to Hazly… these are all photos i dapat from Eina, i myself tak sempat nak ambik gambar all these hantaran.. tak sempat and kelam kabut siapkan hantaran diorang huhuhuhu….. 

 

camera

handbag, purse & kasut

watch

kain pasang

perfume & toiletries

sunglass

sireh

 

mas kahwin

mas kahwin from Hazly to Eina

hantaran from both sides..

thank you for the great opportunity given by this lovely couple….  for those yang interested dapatkan my service on hantaran, u  can email me at hannan_enterprise@yahoo.com or nejosejr@yahoo.com.. or sms/ call me at 019-3419702…. 😉

BannerFans.com

 

Tags: , , , ,

Naziha’s wedding…..

At last….. i received several wedding photos from huda, naziha’s sister… dah nak bersalin pon naziha ni, baru i dpt upload gambar dia kat sini. i mmg tak sempat nak ambik gambo during the events, so mmg tunggu from diorg je all the photos…. thank you huda!

for naziha’s wedding, her mom was the wedding planner!!!! She prepared everything for her daughter’s wedding with the help from her eldest daughter huda who is also my previous client… bravo to Auntie Aliyah and Huda!

So, for Naziha… we sat down together several times to discuss on the design of her wedding dresses, for nikah and sanding for both sides… and Alhamdulillah my tailor managed to do as what we want. i’ve prepared all accessories for her and her husband and do the makeup for all the 3 events..

Naziha before Akad nikah

Naziha & Zaidi ( naziha’s side)

 

naziha & zaidi with daania (huda’s dotter) – zaidi’s side

Last but not least, me, daania and huda 😉

 

Tags: , , , ,

pakej dari hannan gallery

Ramai yang bertanya harga pakej2 yang ditawarkan di HANNAN GALLERY…. So, di sini saya uploadkan basic pakej yang ada.

but as a wedding planner, saya bole providekan all types of services yang u all nak..

just let me know apa yang u all nak such as cateringand canopy, photographer,

kompang, mc etc then i’ll provide u the price list….

and also for those who need my service as ur wedding planner,

anda dialu-alukan…. i’ll try my best to make sure ur wedding will be the greatest one!!! 😉

 

kepada yang berminat mendapatkan khidmat HANNAN GALLERY, ingin dapatkan quotation, temujanji atau sebagainya

pls sms or call me at 019-3419702

atau

email me at hannan_enterprise@yahoo.com atau nejosejr@yahoo.com 🙂

Mana-mana pihak yang ingin bekerjasama dengan HANNAN GALLERY, anda turut dialu-alukan…… 

 Hantarkan kepada saya pakej2 serta harga yang anda tawarkan ya!

 

Tags: , , , , , , , , ,

bridal make up……

dah lama tak upload gambar2 make up untuk majlis pertunangan, nikah dan sanding…… let’s review the latest jobs done and some of the previous jobs yang belum diupload kat sini…

have a look ya!

 

 

 

 

till next upload…..!!!!

sebarang pertanyaan just leave a comment, sms or call me at 019-3419702 😉

Hanani….

 
 

Tags: , , , ,