RSS

Monthly Archives: May 2010

mini pelamin..

another mini pelamin done by HANNAN GALLERY

REGARDS,

Hanani

019-3419702

https://hannangallery.wordpress.com

http://hanani.rxbisnes.com

http://greatamoorea.blogspot.com

 

Tags: , , , ,

Wedding of Liza & Eddy, AU3 Keramat.

Date: 1&2nd May 2010

Venue: AU3, Keramat Kuala Lumpur

Task: 3x Makeup ( Nikah, Berinai, Sanding), Pelamin, Wedding dress for Berinai & Accessories for all occassion…

Untuk sebarang pertanyaan dan appointment.. jangan segan-segan call saya ye!;)

Hanani

019-3419702

nejosejr@yahoo.com

hannan_enterprise@yahoo.com

 

Tags: , , , , , ,

kekal langsing dan sihat…

bakal pengantin ramai yang tercari-cari produk untuk menurunkan berat badan yang ideal…. ye lah semua orang ingin kelihatan cantik pada hari perkahwinan kan?? kepada yang masih tercari-cari, saya perkenalkan produk yang sememangnya tengah hangat di pasaran sekarang iaitu RXLITE yang dikeluarkan oleh WORLD WELLNESS NETWORK SDN. BHD..
penggunaan yang amat mudah dan rasa yang amat sedap… macam MILO je rasanye… dan harga yang amat berpatutan!!!!
“Mungkin ramai di luar sana yang sudah mencuba pelbagai produk untuk mendapatkan badan yang diimpikan, namun perlu diingatkan pelangsingan serta-merta boleh membawa kepada masalah kesihatan kronik. Oleh itu, kami mencipta RxLite iaitu minuman gantian makanan seimbangan (minuman serat pracampuran koko) yang mudah, lazat dan berkesan serta mempunyai kesan lebih efektif dan selamat”

Dato Dr Nordin Darus
Pengasas RxLite
SATU PRODUK PELANGSINGAN YANG TENGAH HANGAT DI PASARAN!!!! dan TERBUKTI BERKESAN!!!
sebarang pertanyaan boleh hubungi saya 019-3419702 atau lawati http://www.hanani.rxbisnes.com



 

Tags: , ,

my new love….

dah lama betul tak update since i gave birth to my luvly princess ANNA ALTHAFUNNISA’ BT KAMARUL AZMAN. about 2 months ++ bercuti… and now MASA UNTUK BEKERJA KERAS!!!

Kepada sesiapa yang berminat untuk menggunakan khidmat Hannan Gallery, anda dialu-alukan… kami janjikan yang terbaik untuk anda :).. Feel free to contact me jika ada sebarang pertanyaan atau ingin membuat temujanji…

more updates to come….. stay tune!!!!

 

 
Leave a comment

Posted by on May 18, 2010 in Uncategorized