RSS

Category Archives: Uncategorized

aidilfitri 2011 gift creations

get our catalogue for Aidilfitri 2011 Gift Creations….

catalogue aidilfitri gift creation 2011

for details, call 019-3419702 [hanani]

http://giftshannan.blogspot.com

regards,

Hanani

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on July 27, 2011 in Uncategorized

 

Aidilfitri 2010 Gift Creation..

Salam Ramadhan untuk seluruh umat islam dari seluruh pelusuk dunia.. Semoga Ramadhan kali ini membawa seribu keberkatan dan kerahmatan untuk kita semua. Seperti biasa, Hannan Gallery berehat seketika dari kerja-kerja kahwin sepanjang bulan ramadhan ini, tapi hujung2 puasa nanti dah nak kena prepare untuk hantaran dan pelamin right after raya nanti ! 😉

Sempena kedatangan Aidilfitri kali ini, Hannan Gallery berbesar hati mengeluarkan Special Gift Creations untuk anda semua. Hadiah untuk dikongsi bersama yang tersayang; ahli keluarga, saudara mara,rakan-rakan dan sesiapa sahaja sebagai tanda ingatan dari kita.

Juga untuk korporat, dapatkan sesuatu yang simple but exclusive buat rakaniaga-rakaniaga anda…

Dapatkan brochure kami di sini, Aidilfitri 2010 Gift Creation Hannan Gallery …..  dan buat pilihan anda!!!!!!

Untuk tempahan, emailkan ke hannan_enterprise@yahoo.com… deposit 50% diperlukan upon confirmation dan kami akan siapkan tempahan anda!!!!

TEMPAHAN DIBUKA SEHINGGA 29 OGOS 2010…. BUAT TEMPAHAN ANDA SEKARANG!!!!

Sebarang pertanyaan, hubungi 019-3419702 (Hanani)

Let’s enjoy the satisfaction of gift giving!!!!

Hanani

HANNAN GALLERY..

 
Leave a comment

Posted by on August 13, 2010 in Uncategorized

 

mini mug….

new wedding gift at HANNAN GALLERY….

MINI MUG in various colours!!

 

 

COLOURS:

BLACK – BLUE – PURPLE – RED – ORANGE – YELLOW – GREEN

BOX SIZE= 8cm x 8cm x 8cm

  • 50 – 100 pcs = RM3.50 each
  • 101-500 pcs = RM3.00 each
  • above 500 pcs = RM2.70 each

stocks are limited!!!! hot selling… so hurry grab yours now for your guests on your wedding day!!!! NICE AND USEFUL….

Regards,

Hanani

019-3419702

https://hannangallery.wordpress.com

http://hanani.rxbisnes.com (dapatkan berat badan ideal dan kekal sihat bertenaga!!!!)

 
1 Comment

Posted by on June 1, 2010 in Uncategorized

 

mini pelamin..

another mini pelamin done by HANNAN GALLERY

REGARDS,

Hanani

019-3419702

https://hannangallery.wordpress.com

http://hanani.rxbisnes.com

http://greatamoorea.blogspot.com

 

Tags: , , , ,

my new love….

dah lama betul tak update since i gave birth to my luvly princess ANNA ALTHAFUNNISA’ BT KAMARUL AZMAN. about 2 months ++ bercuti… and now MASA UNTUK BEKERJA KERAS!!!

Kepada sesiapa yang berminat untuk menggunakan khidmat Hannan Gallery, anda dialu-alukan… kami janjikan yang terbaik untuk anda :).. Feel free to contact me jika ada sebarang pertanyaan atau ingin membuat temujanji…

more updates to come….. stay tune!!!!

 

 
Leave a comment

Posted by on May 18, 2010 in Uncategorized

 

Naziha’s wedding…..

At last….. i received several wedding photos from huda, naziha’s sister… dah nak bersalin pon naziha ni, baru i dpt upload gambar dia kat sini. i mmg tak sempat nak ambik gambo during the events, so mmg tunggu from diorg je all the photos…. thank you huda!

for naziha’s wedding, her mom was the wedding planner!!!! She prepared everything for her daughter’s wedding with the help from her eldest daughter huda who is also my previous client… bravo to Auntie Aliyah and Huda!

So, for Naziha… we sat down together several times to discuss on the design of her wedding dresses, for nikah and sanding for both sides… and Alhamdulillah my tailor managed to do as what we want. i’ve prepared all accessories for her and her husband and do the makeup for all the 3 events..

Naziha before Akad nikah

Naziha & Zaidi ( naziha’s side)

 

naziha & zaidi with daania (huda’s dotter) – zaidi’s side

Last but not least, me, daania and huda 😉

 

Tags: , , , ,

anugerah kreatif @ teluk intan….

for those who stays or gonna have their wedding events at teluk intan or nearby areas, feel free to contact our person: yahaya- my FIL (017-5958290/ 013-6643616) or dilah-my SIL  (019-4043681)….

my father in law’s specialisations are curtains & bedsheets (wedding or daily usage) and flower arrangement (pelamin, hantaran, deco etc of course dia buat jugak!)…. so for those who are looking for curtain & bedsheet maker feel free to contact my FIL ok! whether u’re in Perak or Klang valley, we will come to ur area for discussions and taking dimensions… Price???? i can say the cheapest ever….. but the QUALITY NO.1!!!

banner-copy

bedsheet & room deco

image0331

bedsheet & curtain

imgp0025

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

flower arrangement

imgp0023

 
Leave a comment

Posted by on April 7, 2009 in Uncategorized