RSS

Tag Archives: hantaran

Wedding Ina-Ruhaifi : Teluk Intan & Kelantan

Assalamualaikum WBT & Selamat Sejahtera to all viewers..

The planning of this wedding was a collaboration with Anugerah Kreatif ( Fb Page: Anugerah Kreatif) in Teluk Intan. Hannan Gallery was given the opportunity to prepare the wedding card, hantaran, wedding dresses and makeup for nikah and reception.

Ina choosed to have RED as her wedding theme, and believe me everything looks GREAT in red. Enjoy the pics yo!!! 😉

Superb Roti Jala!.. Those looking for specialty during their wedding day can have this special recipe of Roti Jala with teh tarik!!! I am very sure your guest will lovvvvveeee ittt!!!!

We will ensure you will get our best services. As usual any enquiries you can direct to me via comments/sms/email or whatever ways you can reach me :)…

Do visit and Like our Fb Page ya… Hannan Gallery

Salam Aidiladha to All

Love,

Hanani Jaafar

019-3419702

hannan_enterprise@yahoo.com

Fb Page: Hannan Gallery

 

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Hantaran & Mini Pelamin ~pertunangan Fazlin @ wangsa maju~

Event: Majlis Pertunangan Fazlin

Date: 18 September 2010

Location: Seksyen 1, Wangsa Maju

Task : Hantaran & Mini Pelamin

Theme: Purple & Pink

Thank You to Fazlin & Family… enjoy working with friendly people around. thank you for all the delicious kuih, ketupat & lauk pauk. Hope to see u again during ur wedding day!

Sebarang pertanyaan, sms/call me at 019-3419702 or email to hannan_enterprise@yahoo.com

Thanks,

Hanani

HANNAN GALLERY

019-3419702

 

Tags: , ,

Hantaran Perkahwinan

Hantaran untuk kali ini disediakan dalam tema warna hijau epal seperti yang diminta oleh pelanggan.. thank you to Syikin yang memberi kepercayaan untuk menyiapkan hantaran ini untuk perkahwinan adik lelakinya….

Regards,

Hanani

019-3419702

*utk menurunkan berat badan dan kekal sihat bertenaga http://hanani.rxbisnes.com

 

Tags: ,

Hantaran Pertunangan & Mini Pelamin Syuhada

Untuk majlis pertunangan Syu, saya telah menyediakan 7 dulang hantaran dan mini pelamin… Hantaran bertemakan warna merah jambu menghasilkan gubahan yang sangat ‘sweet’…..

bekas cincin

bekas cincin

persalinan nikah

persalinan nikah

cookies

cookies

bekas coklat

coklat

bekas buah

bekas buah

bekas kek

ada 1 lagi hantaran yang takde kat sini… SIRIH… will be uploaded later bila dah dapat gambar from Syu… tak sempat nak ambik gambar, siap buat je terus diorang ambik….

and now is the mini pelamin… simple but nice and sweet!

 

Thank You to Syu, her mom and SIL Nyny….!

To those yang nak tahu lebih lanjut berkenaan hantaran dan mini pelamin, just leave a comment, or sms/call me at 019-3419702….

Hanani

BannerFans.com

BannerFans.com

 
54 Comments

Posted by on February 20, 2010 in hantaran, Pelamin, wedding, wedding planner

 

Tags: , , , , ,

in progress…

i’m now doing hantaran for Syu from Sering Ukay for her engangement that will be held this coming 15 Feb… baru start buat hari ahad lepas… lot more to do…. and i will also akan buatkan mini pelamin for her.. Since her color theme is pink, i’m sure it will be a nice and sweet pelamin…. kalo u all perasan, during engangement ramai yang pilih pink as their theme colour.. be it hantaran, pelamin or baju……

here are some of the parts of the hantaran yang tgh digubah…..

 

InsyaAllah, will upload all bila dah siap semua!!!!~ 😉

BannerFans.com

BannerFans.com

 

Tags: , , , ,

Hantaran Hazly to Eina…

In previous post,   i ada upoadkan hantaran from Eina to Hazly… these are all photos i dapat from Eina, i myself tak sempat nak ambik gambar all these hantaran.. tak sempat and kelam kabut siapkan hantaran diorang huhuhuhu….. 

 

camera

handbag, purse & kasut

watch

kain pasang

perfume & toiletries

sunglass

sireh

 

mas kahwin

mas kahwin from Hazly to Eina

hantaran from both sides..

thank you for the great opportunity given by this lovely couple….  for those yang interested dapatkan my service on hantaran, u  can email me at hannan_enterprise@yahoo.com or nejosejr@yahoo.com.. or sms/ call me at 019-3419702…. 😉

BannerFans.com

 

Tags: , , , ,

pakej dari hannan gallery

Ramai yang bertanya harga pakej2 yang ditawarkan di HANNAN GALLERY…. So, di sini saya uploadkan basic pakej yang ada.

but as a wedding planner, saya bole providekan all types of services yang u all nak..

just let me know apa yang u all nak such as cateringand canopy, photographer,

kompang, mc etc then i’ll provide u the price list….

and also for those who need my service as ur wedding planner,

anda dialu-alukan…. i’ll try my best to make sure ur wedding will be the greatest one!!! 😉

 

kepada yang berminat mendapatkan khidmat HANNAN GALLERY, ingin dapatkan quotation, temujanji atau sebagainya

pls sms or call me at 019-3419702

atau

email me at hannan_enterprise@yahoo.com atau nejosejr@yahoo.com 🙂

Mana-mana pihak yang ingin bekerjasama dengan HANNAN GALLERY, anda turut dialu-alukan…… 

 Hantarkan kepada saya pakej2 serta harga yang anda tawarkan ya!

 

Tags: , , , , , , , , ,