RSS

Tag Archives: pengantin berseri

Our Fb Page: Hannan Gallery

Salam untuk semua bakal pengantin.

Agak lama tak update kat blog ni ya…. Bagi anda yang ingin mendapat respon yang lebih cepat boleh terus bertanya di Comment di Fb page kami Hannan Gallery atau PM kepada Hannan Gallery.

Atau anda juga boleh terus smsĀ  ke 019-3419702. Kepada anda yang telah membuat pertanyaan maaf jika pertanyaan anda semua terlambat dijawab..

Thanks..

Hanani

untuk bakal pengantin yang inginkan kecantikan dan kesihatan, keserian terserlah dari dalaman hingga luaran, layari Hannan Bodywellness

 

 

Tags: , , , , , ,

Nikah & Reception Make up For K.Tie

Salam to all viewers. Another Makeup job for nikah and reception. This time for Noorhayati Omar from Gombak. Sorry for amateur pic quality, taken from my BB (1st pic). The others from her own facebook.

any enquiries do not hesitate to email/call/sms me ya!

FREE HONEYMOON is waiting for you! Contact Hannan Gallery to get yours NOW!!!

 

Love,

Hanani Jaafar

 

 

 

 

Tags: , , , , , , , , ,

Wedding Ina-Ruhaifi : Teluk Intan & Kelantan

Assalamualaikum WBT & Selamat Sejahtera to all viewers..

The planning of this wedding was a collaboration with Anugerah Kreatif ( Fb Page: Anugerah Kreatif) in Teluk Intan. Hannan Gallery was given the opportunity to prepare the wedding card, hantaran, wedding dresses and makeup for nikah and reception.

Ina choosed to have RED as her wedding theme, and believe me everything looks GREAT in red. Enjoy the pics yo!!! šŸ˜‰

Superb Roti Jala!.. Those looking for specialty during their wedding day can have this special recipe of Roti Jala with teh tarik!!! I am very sure your guest will lovvvvveeee ittt!!!!

We will ensure you will get our best services. As usual any enquiries you can direct to me via comments/sms/email or whatever ways you can reach me :)…

Do visit and Like our Fb Page ya… Hannan Gallery

Salam Aidiladha to All

Love,

Hanani Jaafar

019-3419702

hannan_enterprise@yahoo.com

Fb Page: Hannan Gallery

 

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

New Wedding Dress is on the wayyyyyy……

InsyaAllah our new wedding dress will be here very sooonnn…. Inspired by the lovely wedding dress of Dayana and Ashraf Muslim butĀ not exactly the same.. ;)….

Nice and lovely isnt it?? Here at Hannan Gallery, you can have new customised wedding dress where you can have your own design at a very reasonable price. YES!! VERY VERY REASONABLE PRICE!!!!

Just email me at hannan_enterprise@yahoo.com or sms at 019-3419702 for any enquiries regarding wedding dress or any other items.

Enjoy your day!!!

Love,

Hanani Jaafar

HANNAN GALLERY

 

Tags: , , , , , , , , ,

Wedding of Liza & Eddy, AU3 Keramat.

Date: 1&2nd May 2010

Venue: AU3, Keramat Kuala Lumpur

Task: 3x MakeupĀ ( Nikah, Berinai, Sanding), Pelamin, Wedding dress for BerinaiĀ & Accessories for all occassion…

Untuk sebarang pertanyaan dan appointment.. jangan segan-segan call saya ye!;)

Hanani

019-3419702

nejosejr@yahoo.com

hannan_enterprise@yahoo.com

 

Tags: , , , , , ,

kekal langsing dan sihat…

bakal pengantin ramai yang tercari-cari produk untuk menurunkan berat badan yang ideal…. ye lah semua orang ingin kelihatan cantik pada hari perkahwinan kan?? kepada yang masih tercari-cari, saya perkenalkan produk yang sememangnya tengah hangat di pasaran sekarang iaitu RXLITE yang dikeluarkan oleh WORLD WELLNESS NETWORK SDN. BHD..
penggunaan yang amat mudah dan rasa yang amat sedap… macam MILO je rasanye… dan harga yang amat berpatutan!!!!
ā€œMungkin ramai di luar sana yang sudah mencuba pelbagai produk untuk mendapatkan badan yang diimpikan, namun perlu diingatkan pelangsingan serta-merta boleh membawa kepada masalah kesihatan kronik. Oleh itu, kami mencipta RxLite iaitu minuman gantian makanan seimbangan (minuman serat pracampuran koko) yang mudah, lazat dan berkesan serta mempunyai kesan lebih efektif dan selamatā€

Dato Dr Nordin Darus
Pengasas RxLite
SATU PRODUK PELANGSINGAN YANG TENGAH HANGAT DI PASARAN!!!! dan TERBUKTI BERKESAN!!!
sebarang pertanyaan boleh hubungi saya 019-3419702 atau lawati http://www.hanani.rxbisnes.com



 

Tags: , ,

Naziha’s wedding…..

At last….. i received several wedding photos from huda, naziha’s sister… dah nak bersalin pon naziha ni, baru i dpt upload gambar dia kat sini. i mmg tak sempat nak ambik gambo during the events, so mmg tunggu from diorg je all the photos…. thank you huda!

for naziha’s wedding, her mom was the wedding planner!!!! She prepared everything for her daughter’s wedding with the help from her eldest daughter huda who is also my previous client…Ā bravo to Auntie Aliyah and Huda!

So, for Naziha… we sat down together several times to discuss on the design of her wedding dresses, for nikah and sanding for both sides… and Alhamdulillah my tailor managed to do as what we want. i’ve prepared all accessories for her and her husband and do the makeup for all the 3 events..

Naziha before Akad nikah

Naziha & Zaidi ( naziha’s side)

Ā 

naziha & zaidi with daania (huda’s dotter) – zaidi’s side

Last but not least, me, daania and huda šŸ˜‰

 

Tags: , , , ,